Anlık Bildirim

Huawei Mate X, 512 GB depolama alanı ile geliyor

Huawei'nin yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı Mate X modelinden haberler gelmeye başladı. TENAA'da yer alan bilgilere bakılırsa cihaz 512 GB depolama alanı ile gelecek.
Birkaç hafta önce Çin'in sertifikasyon kurumu TENAA'da NEO-AL00 model numarasına sahip bir Huawei telefon ortaya çıkmıştı. Başlangıçta P20 serisinden bir telefon olacağı söylentileri vardı fakat P20 modellerinin hiçbirinin bu model numarasına sahip olmadığı biliniyordu.

Dünyadaki ilk 512 GB depolama alanı sunan telefonu olacak

NEO-AL00 model numarasına sahip olan bu akıllı telefonun Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate X olması kuvvetle muhtemel görünüyor. TENAA'da yer alan bilgilere göre Huawei Mate X, 6 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ile gelecek ve 512 GB depolama alanı sunan ilk akıllı telefon olma özelliğini kazanacak.
Günümüzde akıllı telefonlarda maksimum 256 GB depolama alanı görüyoruz ve Huawei'nin atağı karşısında bu rakamların artık yukarılara doğru çıkacağını söylemek mümkün. Huawei Mate X ile ilgili şu an için ortaya çıkan bilgiler bunlarla sınırlı. Önümüzdeki günlerde cihazın diğer teknik özelliklerini de sizlere duyuracağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9470 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei mate x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim