Anlık Bildirim

PUBG Mobile versiyonunda Bot oyuncuların olduğu iddia ediliyor

Son zamanların en popüler hayatta kalma oyunu PUBG'un mobil cihazlara geldiğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştuk. İddialara göre oyunun mobil versiyonunda gerçek oyuncular değil, botlar yer alıyor.
Uzun ismi PlayerUnknown's Battlegrounds olan, son zamanların en çok oynanan hayatta kalma oyunu PUBG, geçtiğimiz günlerde mobil cihazlar için de indirmeye sunulmuştu. Bluehole tarafından geliştirilen ve çevrimiçi oynanan PUBG Mobile'da, maksimum 100 oyuncunun birbirlerini yok ederek hayatta kalma mücadelelerini konu alıyor.

Botlar yeni oyuncular için mi yerleştiriliyor?

Oyunun mobil versiyonunu olan PUBG Mobile'ı deneyimleyen oyunseverler, oyunun PC versiyonuna oranla daha kolay olduğunu belirtiyorlar. Bunun nedeni olarak da çevrimiçi mücadelelerdeki oyuncuların bot olabilme ihtimali olarak dillendiriliyor. Oyun esnasında rakiplerin gerçek insan gibi hareket etmemeleri, açık alanlarda yerlerini belli edecek hareketler yapmaları ve ses çıkarmaları bu iddiaları güçlendiren bulgular.
Konuyla ilgili bir başka görüş ise, bunun yeni oyuncuları oyuna adapte etmek için kasıtlı olarak yapıldığı yönünde. Yeni oyuncuların oyundan zevk almaları ve kazanabilme ihtimallerinin olduğunu hissetmeleri için oyuna yapay zekâsı düşük botlar yerleştiriliyor ve oyuncu deneyim kazandıkça bu botların yerini gerçek oyuncular alıyor. İddialar ile ilgili oyunun geliştiricileri Bluehole Studio ve PUBG Corporation'ın henüz bir açıklama yapmadığını da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
51103 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios oyun, android oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim