Anlık Bildirim

Huawei P20 serisi için satış hedefi 20 milyon

Huawei yeni amiral gemisi serisi P20 için 20 milyon satış hedefi belirledi. Bu hedefe 8 ayda ulaşılması bekleniyor. Firma yeni amiral gemisi serisinden oldukça emin.

Önemli yeniliklerle akıllı telefon pazarına sunulan Huawei P20 serisinden beklentiler oldukça yüksek. Firma üç telefondan oluşan yeni serinin 20 milyon satış rakamını geçmesini bekliyor.

Beklentiler yüksek

Firmanın patronu Yu Chengdong, yeni serilerine çok güvendiklerini ve 2018 yılı bitmeden 20 milyon satış rakamına ulaşmasını beklediklerini ifade etti. Yu ülkesinde rakiplerinin 10 katı daha fazla Ar-Ge harcaması yaptıklarını ve bunun karşılığını almak istediklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz ay sahneye çıkan Huawei P20 serisi artık alışık olduğumuz Leica teknolojisini çok daha ileriye taşıyor. Huawei P20 modelinde çift Leica kamera daha fazla yetenek kazanırken P20 Plus modelinde ise sektörün ilk 3 kameralı kombinasyonuna şahit olduk. 3x optik yakınlaştırma yapabilen kombinasyon rakiplerine göre büyük farklılık yaratıyor. Ayrıca Kirin 970 ile yapay zeka teknolojisi de kameralara destek veriyor.

Huawei P20 Lite ise orijinal serinin biraz kırpılmış bir versiyonu. Kirin 659 yonga seti, 4GB RAM, 64GB depolama kapasitesi, çift arka kamera gibi özelliklere sahip olan telefon ülkemizde 2300TL civarı bir fiyattan satılıyor. Asıl amiral gemileri ise henüz giriş yapmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4538 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawe, huawei p20 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim