Anlık Bildirim

Kanye West, Apple'ın Trump için bir iPlane üretmesini istiyor

Amerikalı ünlü rapçi Kanye West, Donald Trump'ın Air Force One'ı hidrojenle çalışan bir uçakla değiştirmesi gerektiğini düşünüyor. İlginç konunun detayları haberimizde.
ABD'nin ünlü rapçilerinden biri olan Kanye West, görünüşe bakılırsa sadece müzikle ilgilenmiyor. Geçtiğimiz gün başkan Donald Trump'la bir görüşmeye katılan West, başkanlık uçağı olan Air Force One'ın, Apple'ın üreteceği iPlane ile değiştirilmesini istiyor.

Kanye West'in tek ilgi alanı müzik değil

Kanye West, kafasındaki hidrojenle çalışan uçak modelini iPlane olarak adlandırıyor ve bu uçağın Donald Trump için en uygun ulaşım aracı olacağını belirtiyor. Zira ünlü rapçi konuyu o kadar ciddiye almış durumda ki, geçtiğimiz gün Trump'la katıldığı bir görüşmede, ABD başkanına uçağın konsept tasarımını göstermesi kameralara yansıdı. Kanye'nin planındaki tek aksaklık ise Apple'ın uçak üretmemesi ve gelecekte de (en azından şimdilik) böyle bir eğiliminin olmaması.
Ayrıca Trump'a sunulan görseldeki uçağın, 2012 yılında endüstri tasarımcısı Shabtai Hirshberg tarafından, 2030 yılında hava ulaşımının geleceği noktayı göstermesi bakımından tasarlandığını da belirtelim. Hirshberg'in konsept uçağı hidrojenle değil, hibrit motorla çalışmak üzere kurgulanmış. iPlane'in ABD başkanı Trump'ın ilgisini çektiğini söylemek yanlış olmaz fakat bu projenin hayata geçip geçmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7821 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uçak, donald trump ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim