Anlık Bildirim

Samsung her yıl belirli etkinliklere özel amiral gemisi versiyonları piyasaya sürüyor. Geçmiş yıllarda Batman, Iron Man, olimpiyat oyunları gibi konular için özel versiyonlar görmüştük. Bu yıla ise Karayip Korsanları ile başlıyoruz.

Çin’e özel olacak

Ay sonunda gösterime girecek olan Karayip Korsanları 5 filmi için hazırlanan özel Galaxy S8 modeli Çin’deki Disney Resort Hotel’de sergilenmeye başladı. Donanım açısından orijinali ile herhangi bir farklılığı olmayan modelin kutu içeriği değişiyor.

Modelin arka kısmında bir lazer işleme olup olmadığı bilinmiyor. Normalde firma arka kısma lazer işlemeyi gelenek haline getirmişti. Bunun haricinde özel bir arka kılıf mevcut. Kılıf NFC destekli ve takıldığı anda Karayip Korsanları teması devreye giriyor. Ayrıca arka kısmında kafatası işlemesi, arka üst kısmında kafatası-kemik ve alt kısmında da Karayip Korsanları logosu yer alıyor.

Kılıf haricinde kutudan bir de tematik kablosuz şarj standı çıkıyor. Elbette kutunun kendisi de Karayip Korsanları işlemeli. Bunun haricinde görünen başka bir ekstrası yok.

Karayip Korsanları özel versiyon çok pahalı değil. Orijinal modelle 40$ civarında bir fiyat farkı mevcut. Modelin Karayip Korsanları 5 filminin vizyona girmesinin hemen ardından Haziran ayında piyasaya girmesi bekleniyor. Satış şimdilik sadece Çin’de olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim