Anlık Bildirim

Kickstarter üzerinde aradığı desteği bulan iPhone uyumlu lens sistemi: iZZi Slim

Yılın en önemli platformları arasında gösterilen Kickstarter üzerinde başlatılan güncel projelerden iZZi Slim, aradığı desteği bularak başarıya ulaştı.
Site üzerinde Jayson Guzman tarafından başlatılan iZZi Slim, Apple'ın iPhone 5 ve iPhone 5S modelleriyle uyumlu bir fotoğraf aparatı. Telefonlara kılıf şeklinde bağlanan ve üzerinde geniş (0.67x), balık gözü (180 derece), makro (Yakın çekim) ve telefoto (2 kat) lensler bulunan ürün, bu lenslerin yardımıyla çok daha farklı fotoğraflar ortaya çıkartılmasına imkan sağlıyor ve hareketli yapısıyla telefonun kendi lensinin kullanılmasına da izin veriyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle hazırlanan iZZi Slim, yapısı gereği bağlı telefonları da koruyabiliyor.
Site üzerinde başlatılırken kona 25,000$ hedefi, bitimine 3 gün kala 323 bağış ile 27,451$ seviyesine taşıyan ve başarıya ulaşan iZZi Slim, yapılacak 65$ (ABD dışı 25$ kargo) bağış ile 2014 Şubat ayında elde edilebiliyor. Ürünün yapabildiklerini gösteren tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim