Anlık Bildirim

Kingston HyperX serisinin ilk NVMe SSD ürünleri, CES 2016 fuarında sergilendi

Bu yıl ilk kez tüketici karşısına çıkmaya hazırlanan Kingston'un HyperX Predator NVMe SSD serisi, ilk açılışı CES 2016 fuarında yaparak meraklılarının karşısına çıktı.
Performans odaklı HyperX Predator SSD ailesine NVMe tabanlı ürünler eklemek için çalışmalarını son aşamaya getiren Kingston, CES 2016 fuarında ilk örneklerini katılımcılara sergiledi. Yeni HyperX Predator NVMe SSD serisi, veri transfer hızları ile dikkat çekiyor. 

Kingston'un detay vermekten kaçındığı HyperX Predator NVMe SSD serisi, M.2 formatı üzerine inşa edilecek. İlk etapta seri içerisinde 3 modelin yer alması bekleniyor. Bu modeller 240GB, 480GB ve 960GB şeklinde sıralanan kapasite seçeneklerine sahip olacak. Yıl ortalarına doğru piyasaya çıkacak olan seri ile ilgili fiyat ve teknik detaylar da aynı dönem içerisinde belli olacak. 

HyperX Predator NVMe SSD serisi, sunduğu veri transfer hızları ile ilgi çekmeyi planlıyor. Modellerin sürekli okuma hızı 2585MB/s seviyesine çıkabilirken, sürekli yazma hızı da 1354MB/s olarak gerçekleşiyor. Bu seviyede Samsung'un 950 SSD Pro gibi farklı rakipler Kingston'u bekliyor olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim