Anlık Bildirim

Kış ayları için beyaz renkli Radeon R9 Nano yolda

Kış ayları beraberinde beyaz rengi de getirdiği için üreticiler zaman zaman kış döneminde beyaz renk temalı elektronik ürünler piyasaya sürebiliyor. Asus da bunlardan birisi.
AMD'nin küçük devi Fiji tabanlı Radeon R9 Nano ekran kartı, üretici ortakların elinde çeşitli optimizasyonlar ve özellikler kazanarak piyasaya çıkıyor. Asus ise yaklaşan kış ayları için beyaz renkli bir Radeon R9 Nano ekran kartı hazırlığı içerisinde.

Sızan bilgilere göre Asus, ilk özelleştirilmiş AMD R9 Nano White Edition versiyonunu piyasaya sürmek üzere ve bu kart tamamen beyaz renk teması altında hazırlanıyor. Kartın üst kaplaması, fan logosu ve pervane aralarında beyaz renk hakim. Bununla birlikte PCB plakasının beyaz renkli olmadığı tahmin ediliyor. 

Beyaz renk ile ilgili diğer bir bilgi ise kasanın içerisinde sürekli sıcak bileşenlerle temas etmesi nedeniyle plastik tabanlı beyaz kaplamanın rengini muhafaza etmesinin zor olduğu ve rengini koruyan beyaz kaplamanın üretiminin bu açıdan zahmetli olduğu yönünde. Bu bakımdan sürümün sınırlı sayıda olacağı tahmin ediliyor. 

Fiyatlandırma konusunda bir bilgi yok ancak referans karttaki 4GB HBM bellek, 4096-bit bellek bantgenişliği, 1000MHz çekirdek ve bellek hızı gibi değerleri korunduğu için çok uçuk rakamların söz konusu olmayacağı ve referans karta yakın olacağı tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim