Anlık Bildirim

Klavyeli Android telefonu ön siparişe başladı

Klavyeli telefonların modasının geçtiğini düşünüyorsanız F(x) Tec Pro 1 sizi yeniden ikna edebilir. Klavyeli telefon projesi hayata geçti ve ön siparişlere başladı.

Nokia 9000 ile yükselişe geçen klavyeli akıllı telefonlar, Android trendinin yükseldiği ilk dönemlerde de devam etti ancak sonrasında dokunmatik ekranların benimsenmesi ile önemini kaybetti. F(x) Tec firması bu trendi yeniden canlandırdı.

F(x) Tec Pro 1 özellikleri ve fiyatı

Daha önce klavyeli Moto Mod projesi üzerinde çalışan ancak iptal edilmesi nedeniyle kendi telefonunu üretme kararı alan F(x) Tec girişimi ortaya hazır bir ürün çıkarmış durumda.

F(x) Tec Pro 1 adındaki akıllı telefon 6 inçlik AMOLED ekranında 2160 x 1080 piksel çözünürlük sunuyor. Ekran kavisli ve oldukça agresif bir ekran-kasa oranına sahip. 64 tuşlu klavye ekranın altında yer alıyor ve açılınca ekran 155 derecelik eğim yapıyor.

Snapdragon 835 yonga setinden gücünü alan akıllı telefon 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile desteklenmiş. Arka kısımda 12MP+5MP çözünürlüğünde çift kamera yer alırken ön kısımda da 8MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor.

Kutudan Android 9.0 işletim sistemi ile çıkan telefonun mail gibi yatay ekranda kullanılabilen özel uygulamaları olacak. 3200mAh kapasiteli bataryaya sahip olan telefon için 649 Avro fiyat etiketi mevcut. Yeni amiral gemi telefonları ile yarışan bir fiyata sahip F(x) Tec Pro 1 modeli yaz aylarında sevkiyata başlayacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8961 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
telefon, f(x) tec pro 1 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim