Anlık Bildirim

Kliksa, Teknosa’nın online outlet mağazası oldu

Sabancı Holding bünyesindeki e-ticaret kanalı Kliksa, çok yakında perakende teknoloji zinciri Teknosa’nın outlet kanalı olarak hizmet vermeye başlayacak. İşte konuya ilişkin detaylar:
2012 yılından bu yana farklı kategorilerde ürünleri satışa sunan ve sektörün büyük isimlerinden olan Kliksa İç ve Dış Ticaret A.Ş., 11 Ocak 2016 itibari ile TeknoSA çatısı altında hizmet sunmaya başlayacak.

Teknosa’nın outlet kanalı olarak faaliyetlerine devam edecek olan Kliksa’dan kullanıcılar, farklı niteliklerdeki ürünleri uygun fiyata satın alma imkanına kavuşmuş olacak. Kademeli olarak sağlanacak geçişten sonra Kliksa, Teknosa ürün gamında yer alan reyonda sergilenmiş, seri sonu olarak kalmış, kullanılmış veya tamir görmüş ürünleri, uygun fiyata tüketicilerle buluşturacak.

Süpermarketten kozmetiğe kadar geniş bir yelpazede ürünlerin yer aldığı Kliksa’da yaşanacak olan değişime ilişkin henüz kesinlik kazanmış bir ifade mevcut değil ancak girilen yeni süreç ile birlikte Teknosa’nın ürün grubu dışında kalan tüm kategorilerin kaldırılacağı ön görülebilir.
 
Kliksa, Teknosa’nın online outlet mağazası oldu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14052 kez okundu.
37 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
teknosa, kliksa ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim