Anlık Bildirim

Kullandığınız hizmetlerden borcunuz veya alacağınız var mı? E-Devlet kapısından sorgulayabilirsiniz

Bugüne kadar devam ettirdiğiniz veya iptal ettirdiğiniz farklı hizmetlere ait aboneliklerinizin borç veya alacak durumunu E-Devlet kapısından sorgulayabilirsiniz

Bugün hemen her vatandaşın farklı kategorilerde bir veya daha fazla aboneliği bulunuyor. Örneğin mobil telefon, internet, uydu, sabit telefon, kablo tv bugün abone olduğumuz hizmetler arasında.

Alacağınız olabilir

E-Devlet altyapısında artık bu aboneliklere ait borç veya alacaklar tek bir yerden sorgulanabiliyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun sayfasında Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç/Alacak Sorgulama ve Ödeme/iade başlığı altında ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kullanmakta olduğunuz veya geçmiş yıllarda kapattığınız abonelikleriniz bu başlık altında yer alıyor. Bazı hizmetlere ait borç veya alacaklar doğrudan E-Devlet altyapısı üzerinden ödenebildiği gibi bazı hizmetler de kendi internet sayfasına yönlendiriyor. Ayrıca adınıza açılmış ve bilginizin olmadığı hatları da buradan görebiliyorsunuz. Aşağıdaki linkten borç veya alacak durumunu sorgulayabilirsiniz.


E-Devlet linki



 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9193 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, e-devlet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim