Anlık Bildirim

Kuo: Safir kaplı esnek AMOLED ekranlı iWatch, kasım ayında seri üretime giriyor

Kuo: Safir kaplı esnek AMOLED ekranlı iWatch, kasım ayında seri üretime giriyor Tam Boyutta Gör

Apple’ın ürünleriyle ilgili en tutarlı bilgileri aktaran analistlerin başında Ming Chi Kuo, yayınladığı son yazıda merakla beklenen iWatch’la ilgili son gelişmelere yer verdi.


Kuo’nun, Apple’a yakın kaynaklardan edindiği bilgiler ışığında kaleme aldığı yazısında aktardığı bilgilere göre Apple, iWatch’ın seri üretimini başlama tarihini eylül ayından kasım ortası / sonuna ötelemek zorunda kaldı. Kuo, bu ertelemenin altında yatan temel sebebin, iWatch projesinde çalışan donanım ile yazılım mühendislerinin daha fazla çalışmaya ihtiyaç duymaları olduğunu belirtirken; bu değişikliğin 2014 yılında daha az sayıda (yaklaşık 3 milyon) iWatch’ın piyasaya sürülmesi anlamına geldiğini söyledi.


Yazısında iWatch’ın öne çıkacak özelliklerine de yer veren Kuo’ya göre, iWatch; mukavemet arttırması için safir kaplı esnek AMOLED ekranı sahip, yüksek su geçirmemezlik standartlarına uyumlu olacak ve iPhone ile iPad’lerde kullanılan Ax yongada sistem çözümlerinden farklı olarak, daha kompleks yongada sistem çözümünden gücünü alacak.


Eylül ayı içerisinde yeni nesil iPhone’u tanıtması beklenen Apple’ın, Kuo’nun aktardığı son bilgilerin de işaret ettiği gibi, en geç yılın tatil dönemi öncesinde satışa sunulması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2207 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
watch, Apple ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim