Anlık Bildirim

LEGO The Hobbit oyunu kısa süreliğine ücretsiz

LEGO The Hobbit oyunu bu hafta önemli kampanyalar yapıyor. Oyun Humble Bundle mağazası üzerinde ücretsiz iken Steam üzerinde de 8TL civarında fiyat etiketine sahip.

LEGO serisinin beğenilen oyunlarından birisi olan LEGO The Hobbit kısa bir süreliğine Humble Bundle platformu üzerinde ücretsiz olarak sunuluyor. Türün meraklılarının acele etmesi gerek.

LEGO The Hobbit ne kadar?

2014 yılında piyasaya sürülen LEGO The Hobbit oyunu; Bilbo Baggins, Gandalf, Thorin ve cücelerden oluşan grup ile birlikte Yalnızlık Dağı’nı ele geçirme mücadelesini anlatıyor. Oyun pek çok eleştirmenden olumlu puan almıştı.

Humble Bundle kampanyası 15 Aralık akşam saatlerinde sona erecek. Oyunu ücretsiz olarak elde etmek isteyen kullanıcıların hem siteye hem de mail grubuna üye olmaları gerekiyor. Sonrasında indirme bağlantısı mail adresine gelecek ve buradan Steam sayfasına geçerek oyunu kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

Oyun normalde 31TL idi ancak şu anda Steam üzerinde de bir kampanya mevcut ve fiyatı 8TL civarında. Oyunun DLC paketlerini de 4TL seviyesinden satın alabilirsiniz.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim