Anlık Bildirim

LG, 4.7-inç ekrana sahip yeni telefonu Optimus L9'u tanıttı

Üst seviye akıllı telefon pazarında Optimus G modeliyle iddialı olmaya hazırlanan LG, ürün gamını yeni modellerle zenginleştirmeyi sürdürüyor. İlk defa Şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi'nde lanse ettiği Optimus L serisi akıllı telefon ailesini şimdiye kadar L3, L5 ve L7 modelleriyle sürdüren LG, çıtayı biraz daha yükselterek bu defa da L9 modelini kullanıma sunuyor.
Ekran boyutu 4.7-inç (IPS) olan ve bu açıdan ailenin en cüsseli modeli unvanını da taşıyan L9, tasarım olarak seriye özgü çizgileri devam ettiriyor. 1GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemcinin güç vetrdiği telefonun kasa kalınlığı ise 9.1mm. Metal çerçeve ile desteklenen tasarımı sayesinde şık bir görünüm sergileyen telefonda 5MP kamera kullanılıyor. 
Android 4.0 işletim sistemini kullanan ve 1GB RAM ile donatılan telefon, ihtiyaç duyduğu gücvü 2150 mAh kapasiteli pilden alıyor. LG L9 yazılım özellikleriyle de dikkat çekiyor. My Style Keypad adı verilen klavye yazılımı ile kullanıcılar, tek elle kullanıma uygun bir şekilde harf yerleşimi yapabiliyorlar. QTranslator yazılımı ile telefonla gelen optik karakter tanımlana dönüştürmesi yapıyor tam 44 farklı dildeki metinlerden ve bunu 64 farklı dile çevirebiliyor. LG Optimus L9'un çıkış tarihi ve tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı ise henüz açıklanmış değil. 
  Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7355 kez okundu.
36 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, akıllı telefon ve lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim