Anlık Bildirim

LG, G Pad adında bir tablet hazırlıyor olabilir

LG, G Pad adında bir tablet hazırlıyor olabilir

G2 adlı amiral gemi modeliyle dikkatleri üzerine çeken ve akıllı telefon pazarında büyüme hedefleyen LG, uzun süredir tablet pazarında sessizliğini koruyor. Yeni Nexus 7 modelinin LG tarafından üretileceğine dair iddialar gündeme gelse de bu gerçekleşmedi. Firma Güney Kore'de Windows tabanlı birkaç ürün piyasaya sürmüştü ancak bunlar ses getirecek cinsten olmadı.

Ancak kısa süre önce Bluetooth sertifikasyonundan geçen LG-V500 model numarasına sahip bir cihaz, iddiaları yeniden alevlendirdi. İddialar LG G Pad adında 8.3 inçlik ekrana sahip bir tablet modelini dile getiriyor. 

Ekranda 1920x1200 piksel çözünürlüğe yer veren LG, Snapdragon S4 Pro olduğu tahmin edilen 4 çekirdekli bir işlemci ve 2GB RAM ile modeli destekleyecek. Modelin tasarım açısından Nexus 7'ye benzediği belirtiliyor. Ancak cihazı gören kaynaklar ekran çerçevesi oldukça ince olduğunu ve iddialı bir hafiflik ve inceliğe sahip olduğunu dile getiriyor. Modelde ayrıca konuşma destekli SIM kart yuvası da bulunuyor.

İddiaların diğer bir destekçisi ise LG'nin kısa süre önce G Pad şeklinde yaptığı marka tescil başvurusu. G Pad tablet modelinin 4 Eylül'de IFA 2013 fuarı öncesinde tanıtılması ve akabinde de piyasaya sürülmesi bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
807 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim