Anlık Bildirim

LG, G serisi üst seviye akıllı telefonlarında Snapdragon 800 çözümünü kullanacak

LG, G serisi üst seviye akıllı telefonlarında Snapdragon 800 çözümünü kullanacak

LG'nin yıl sonuna doğru tanıtması beklenen yeni amiral gemi modeli Optimus G2'de Qualcomm tasarımı Snapdragon 800 çözünümünün kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyodu. LG, model ile ilgili bazı resmi bilgiler paylaştı.

Verilen bilgilere göre LG ve Qualcomm, üst seviye akıllı telefon modelleri için bir ortaklığa gitti. Ortaklık kapsamında LG'nin üst seviye akıllı telefonları Qualcomm'un Snapdragon 800 çözümünden güç alacak. 

Ayrıca LG, Snapdragon 800 çözümü kullanacak üst seviye akıllı telefonlarını da G harfiyle isimlendirecek. Optimus markası orta seviye telefonlarda devam edecek. Yani Optimus G2 diye bildiğimiz model farklı bir adlandırma ile karşımıza çıkacak.

Böylece LG'nin sadece Optimus G2 haricinde Snapdragon 800 çözümlü birkaç model daha piyasaya süreceği kesinleşmiş oluyor. Yıl sonunda pek çok akıllı telefon devinden Snapdragon 800 çözümü taşıyan modeller bekleniyor. Benchmark testlerinde Exynos 5 Octa dahil tüm rakiplerini geride bırakan Snapdragon 800'ün nihai ürünler üzerinde nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1451 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
qualcomm
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim