Anlık Bildirim

LG G3 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi dağıtılmaya başlandı

Pek çok LG G3 kullanıcısının merakla beklediği Android'in en son sürümü 6.0 Marshmallow güncellemesi Polonya başta olmak üzere dağıtılmaya başlandı. Güncelleme detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Yeni yıla girmeye hazırlanırken LG'den G3 kullanıcılarına müjdeli haber geldi, G3 cihazları için Android 6.0 güncellemesi dağıtılmaya başladı. LG Polonya'nın resmi Twitter ve Facebook hesapları üzerinden yaptığı duyuru neticesinde güncelleme dün itibariyle Polonya'daki kullanıcılara sunuldu. Hatırlatma yapmak gerekirse LG, Android 5 Lollipop güncellemesi için de ilk etapta Polonya'yı seçmiş daha sonraki dönemde ise Kore ve Avrupa ülkelerine dağıtılmıştı.
LG G3 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi dağıtılmaya başlandı
 
Şu anda sadece LG'nin bilgisayar yazılımı yardımıyla yüklenebilen güncellemeyi yükleyebilmek için de cihazın kilitsiz (unlocked) bir versiyon olması gerekiyor. Güncelleme beraberinde Android Marshmallow ile gelen güvenlik açıklarına yönelik yamalar, performans iyileştirmeleri, pil süresinde artış ve güncellenen LG uygulamalarının modele kazandırılması bekleniyor.
LG G4'e verilen Marshmallow güncellemesi tarihleri üzerinden tahmin yürütmek gerekirse Ocak sonu gibi ülkemize gelmesini beklediğimiz güncelleme ile LG'nin rakiplerine karşı bir adım öne geçtiği söylenebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25278 kez okundu.
16 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, marshmallow ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim