Anlık Bildirim

LG Prada 3.0 için Android 4.0 Ice Cream Sandwich Avrupa'da yayınlandı


LG ve Prada'nın uzun bir aranın ardından tekrar iş birliğine giderek geliştirdiği Prada 3.0 tasarımını taşıyan akıllı telefonları, söz verildiği gibi Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi versiyonuna güncellenmeye başladı. 
Almanya ve İtalya'da yazılım dağıtımının başladığı LG Mobile resmi bloglarından resmen açıklandı. Kademeli olarak diğer Avrupa ülkeleri, Asya ve Amerika'daki kullanıcıların cihazlarını güncelleyebilecekleri tahmin ediliyor. Henüz Türkiye'deki kullanıcılar için kesin bir tarih verilmedi. Prada Phone 3.0 sahipleri Android 2.3 Gingerbread'den şuan için yayınlanan en güncel stabil versiyon olan Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich'i kullanabilecek. 
Prada 3.0 kullanıcı arayüzüyle zenginleştirilen yeni yazılım, Ice Cream Sandwich'in çok sayıda yeniliğiyle donatılacak. Ayrıca ses yükseltme ve ses kısma butonlarının her ikisine basılı tutarak açılan QuickMemo uygulaması da ön yüklü olarak gelecek.
Cihazı yeni sürüme yükseltmek için Windows işletim sistemli bir bilgisayara sahip olmalısınız. Buradan USB sürücülerini indirip kurun. Ardından LG Mobile Support Tool programı aracılığıyla LG P940 Prada Phone 3.0 akıllı telefonunuzu güncelleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10350 kez okundu.
21 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
güncelleme, lg ve uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim