Anlık Bildirim

LG V35 geliyor

Bu yıl amiral gemisi ve üst seviye segmentte çok hareketli olan LG ardı ardına telefonlar tanıtmaya hazırlanıyor. Önce LG G7 ve Q7 sonrasında ise LG V35 ve V40 modelleri gelecek.

LG’nin mobil bölümün beklenen performansı gösterememesi nedeniyle amiral gemi tarafında biraz kısıntıya gideceği haberleri gündeme gelmişti. Ne var ki tam aksine firma bu yıl çok hareketli.

LG V35 ThinQ özellikleri

MWC 2018 fuarında yapay zekâ ile desteklediği LG V30S ThinQ modelini piyasaya süren firma gelecek ay da LG G7 ThinQ amiral gemisini hazırlıyor. Bununla birlikte LG V35 ThinQ iddiaları ortaya çıktı.

Sektörden gelen bilgilere göre LG G7 amiral gemi modelinin tanıtıldığı aynı dönem içerisinde LG V35 ThinQ adıyla yeni bir üst seviye akıllı telefon daha piyasaya çıkacak.

LG V35ThinQ orijinal serinin biraz kırpılmışı olacak. 6 inçlik AMOLED ekranda 18.9 görüntü oranı barındıran modelin 16MP çözünürlüğünde çift arka kameraya sahip olacağı ifade ediliyor. 32-bit ESS Sabre 9228 quad DAC dönüştürücüsü de sunacak olan modelin diğer özellikleri ise tam olarak bilinmiyor.

Amiral gemileri haricinde LG Q7 ThinQ ve LG V35 ThinQ modellerinin biraz daha üst seviyeye doğru bir hamle olacağını söyleyebiliriz. Görülen o ki firma bu yıl son bir kez daha yoğun bir telefon akınıyla şansını denemek istiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5345 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg v40 thinq ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim