Anlık Bildirim

LG'nin Snapdragon 430'lu yeni phablet modeli Stylus 2 Plus tanıtıldı

LG, 5.7 inç ekran ve Snapdragon 430 yonga setine sahip Stylus 2 Plus modelini tanıttı. Önümüzdeki Haziran ayı sonunda satışa sunulacak olan phablet 32GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor.
LG kısa bir süre önce Tayvan'da Stylus 2 Plus modelini duyurdu. Alüminyum çerçeveli plastik gövde taşıyan cihaz kahverengi, mavi ve gri renk seçenekleriyle mevcut olacak. Phablet, Stylus 2 ile karşılaştırıldığında, bazı önemli iyileştirmelerle birlikte geliyor.
Full HD çözünürlükte 5.7 inç ekrana sahip olan Stylus 2 Plus, Snapdragon 430 yonga setinden güç alıyor. Yani Stylus 2 ile karşılaştırıldığında iki kat daha güçlü bir sekiz çekirdekli 1.2GHz CortexA53 işlemcisi var.
Buna ek olarak, Stylus 2 Plus 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. Stylus 2 ile aynı şekilde 8MP ön kameraya sahip olan cihazın otomatik odaklama özelliğine sahip arka kamerası 16MP kalitesi sunuyor.

Pen Pop ve Pen Keep stylus fonksiyonlarıyla geliyor

Stylus 2 Plus, 155 x 79.6 x 7.4 mm boyutlarında ve 146 gr ağırlığında. Phablet 3.000 mAh kapasiteli pil taşımasının yanında LTE desteği ve çift SIM yuvasına sahip. Kutudan ise Android Marshmallow 6.0.1 yüklü şekilde çıkıyor.
Cihaz, Pen Pop ve Pen Keep gibi özel fonksiyonları içeren standart model Stylus'un özellikleri ile birlikte geliyor. Ayrıca stylus kalemi kaybetmeyi engellemek için cihaz hareket halindeyken kalem yuvası boşsa telefonda bir uyarı mesajı görüntülüyor.
Stylus 2 Plus önümüzdeki Haziran ayı sonunda 340 dolar fiyat etiketiyle birlikte satışa sunulacak. Cihaz ilk olarak sadece Tayvan'da satışa sunulacak. LG'nin yeni phablet modelini uluslararası pazara ne zaman açacağı ise henüz bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7860 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim