Anlık Bildirim

League of Evil serisi Appstore'da kısa bir süreliğine indirimde

League of Evil serisi Appstore'da kısa bir süreliğine indirimde
Haziran ayında yayınlanan Leauge of Evil 3 ile birlikte bir üçleme haline gelen League of Evil serisi Appstore'da kısa bir süreliğine indirimde.

İndirime girmeden önce her biri 3.59 TL'den alıcı bulan League of Evil oyunları indirimle beraber 1.79 TL'den mobil oyuncularla buluşuyor. Yani serinin tamamına 10.77 TL ödemek yerine 5.37 TL ödeyerek sahip olabileceksiniz.

Engellerle dolu zorlayıcı parkurlarıyla dikkat çeken League of Evil serisindeki amaç bu parkurları en kısa sürede başarılı bir şekilde tamamlamak. Retro tarzda bir görsel yapıya sahip olan seride kontrollerin sanal butonlarla sağlanıyor. Sanal butonlardan oluşan kontrol şeması pek çok mobil oyuncunun gözünü korkutsa da, Leauge of Evil serisinin bu konuda oldukça başarılı olduğunu da belirtelim.

Tüm oyunları benzer bir görsellik ve benzer oyun dinamikleri üzerine kurulu olan League of Evil serisi mobil cihazlarda oynayabileceğiniz başarılı platform oyunları arasında yer alıyor. Zorlayıcı parkurlara sahip retro görünümlü mobil oyunlardan hoşlanıyorsanız bu indirimi değerlendirmenizde yarar var. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim