Anlık Bildirim

Lenovo Z6, 4000 mAh bataryalı en hafif telefon olacak

Lenovo Z6’nın tanıtım tarihi yaklaştıkça firmadan daha fazla bilgi gelmeye başladı. Bunlardan en sonuncusu ise 4000 mAh bataryalı telefonun 159 gram ağırlığa sahip olması.
Lenovo Z6 en hafif telefon
Lenovo’nun Z6 isimli yeni bir model hazırlığında olduğu sürpriz olmaktan çıkalı uzun zaman oldu. Yeni modelin tanıtım tarihi yaklaştıkça da daha fazla detayın ortaya çıktığına şahit oluyoruz. Bunlardan en sonuncusu ise cihazın tasarımı ve boyutları ile alakalı. Lenovo Z6, 4000 mAh bataryalı en hafif telefonu olarak karşımıza çıkacak.

Yalnızca 159 gram

Firma yöneticisi Chang Cheng, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni detaylara ulaşmamızı sağladı. Lenovo Z6, 6.39 inç boyutunda ekran ile gelecek. Aynı Z6 Pro ve Z6 Youth Edition modellerinde olduğu gibi su damlası çentik tasarımıyla sunulması bekleniyor. 4000 mAh bataryalı telefonun en etkileyici kısmı yalnızca 159 gram ağırlığa sahip olması. Kalınlığı ise 7.97 mm olarak açıklandı. 4000 mAh bataryalı diğer rakipleriyle ağırlık karşılaştırması yapan Lenovo, Z6’nın hafifliğinin altını çiziyor.

Firmanın belirttiğine ThinkPad dizüstü bilgisayarlarda kullanılan Rollcage tasarımı sayesinde bu hafiflik sağlanıyor. Çerçeve kısmında 6000 serisi alüminyum kullanımı da cihazı darbelere karşı daha dayanıklı hale getiriyor. Arka kapak için ise 10 katmanlı NCVM vakumlu nano kaplama kullanılıyor. Böylece Lenovo Z6’nın arkasına baktığınızda üç boyutlu bir yansıma efektiyle karşılaşıyorsunuz.

Lenovo Z6 en hafif telefon

Lenovo Z6’nın bilinen diğer özellikleri, Snapdragon 730 yonga seti, 8 GB’a kadar RAM, 18W hızlı şarj, üçlü arka kamera vb. şeklinde sıralanabiliyor. Hakkında paylaşılan bilgiler artmaya başladığına göre Lenovo Z6 modeli yakın zamanda tanıtılmaya hazırlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim