Geçen yıl katlanabilir ekranlı FLEX dizüstü serisini duyuran Lenovo, bu yıl aynı konsepti devam serisiyle teknoloji dünyasına sunuyor. FLEX 2 serisi firmanın yeni katlanabilir ekranlı dizüstü modelleri oldu.
FLEX 2 serisinde 14 inç ve 15.6 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutuna sahip model bulunuyor. Bunun dışında modellerde donanım hemen hemen aynı. FLEX 2 serisinin ekranları 300 dereceye kadar arkaya doğru katlanabiliyor. Böylece standı olan bir tablet gibi kullanabiliyorsunuz.
Full HD dokunmatik ekrana sahip olan modellerde NVIDIA GeForce ekran kartı ve Intel Core i7 işlemcisi yer alırken, AMD A8 APU'su ve AMD Radeon R5 M230 ekran kartlı konfigürasyonlar da mevcut.
Dolby Advanced Audio v2 teknolojisi ile stereo hoparlörlerdeki ses çıkışı güçlendirilirken, depolama tarafında 1TB HDD, 256GB SSD veya melez disk seçenekleri sunuluyor. Modellerde 720p web kamerası da yer alıyor. FLEX 2 serisi 429$ başlangıç fiyatı ile Haziran ayında satışa sunulacak.

istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:

