Anlık Bildirim

Lenovo'dan katlanabilir ekranlı Chromebook

Lenovo'dan katlanabilir ekranlı Chromebook

Yoga serisi ile Windows 8 ekosistemine ilk katlanabilir ekranlı dizüstü modellerini sunan Lenovo, bu kez Chrome OS ekosisteminde bir ilke imza atıyor. Firmanın lanse ettiği Thinkpad Yoga 11e Chromebook katlanabilir ekranı ile ekosistemde bir ilk olacak.

Firma daha önce eğitime yönelik Chromebook modelleri tanıtmıştı. Dün tanıttığı iki Chromebook modeli ise son kullanıcıya ulaşacak ilk ürünler konumunda. Bu iki ürün Thinkpad 11e Chromebook ve Thinkpad Yoga 11e Chromebook şeklinde sıralanıyor. 

Thinkpad Yoga 11e modeli 11.6 inçlik 1366x768 piksel çözünürlükte dokunmatik bir ekrana sahip. Bu bakımdan artık Chrome OS'u bir tablet gibi kullanma imkanı da sunulmuş olacak. 

Intel'in Bay Trail tabanlı 1.8GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Celeron N2920 işlemcisinden gücünü alan cihaz 8-9 saat arasında bir kullanım süresi sunuyor. Cihazda 16GB SSD, 2GB RAM, 720p webcam, HDMI, USB 3.0 portu şeklinde diğer özellikler mevcut.

Thinkpad 11e Chromebook modeli ise standart biz dizüstü modeli ve tüm özellikleri Yoga versiyonu ile aynı. Haziran ayında satışa çıkacak olan ürünlerden Thinkpad Yoga 11e modeli 429$, Thinkpad 11e Chromebook modeli ise 349$ fiyat etiketine sahip. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim