Anlık Bildirim

Lenovo'nun yeni orta seviye cihazı 4000mAh batarya kapasitesi ile dikkat çekiyor

Lenovo'nun yeni orta seviye cihazı 4000mAh batarya kapasitesi ile dikkat çekiyor
 
Özellikle Çin'de piyasaya çıkacak telefonlar piyasaya çıkmadan çok daha önce Çin Mobil Düzenleme Kurulu TENAA sitesinde görülebiliyor. Bu kez ortaya çıkan akıllı telefon ise Lenovo'nun Vibe P1 modeli oldu.
Tasarım ve donanım olarak da çok yenilikçi bir model olarak görünmeyen Vibe P1 için orta seviyeye konumlandırılabilecek bir model diyebiliriz. 5 inç HD çözünürlükte LCD ekrana sahip olacak model gücünü 1.3GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemciden alacak. TENAA'da çipset çözümü net olarak belirtilmese de işlemci frekansı ve çekirdek sayısı çipsetin Snapdragon 410 olacağını işaret ediyor.
2 GB sistem belleği, 16 GB arttırılabilir depolama alanı, 8 MP arka 5MP ön kamera ve Android 5.1.1 sürümü ile kutusundan çıkacak olması cihazın dikkat çekici özellikleri. Bu özellikler orta seviye için kabul edilebilir olsa da cihazın farklılaşmayı başardığı nokta ise batarya kapasitesi olacak gibi gözüküyor. Bu konu ile ilgili TENAA'da herhangi bir bilgi yer almasa diğer sertifikasyonlar sırasında cihazın 143 x 72 x 9.35mm boyutlarına ve 4000mAh batarya kapasitesine sahip olacağı olacağı gibi bilgiler gün yüzüne çıkmış durumda. Plastik kasasına ve 5 inç ekran boyutuna rağmen 148 gram gibi ağır sayılabilecek cihazın bu ağırlığının sebebi de büyük batarya kapasitesi olarak gösteriliyor.
Lenovo'nun yeni orta seviye cihazı 4000mAh batarya kapasitesi ile dikkat çekiyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5392 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lenovo vibe p1, batarya ve
2 etiket daha vibe p1 lenovo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim