Anlık Bildirim

Lumia 1520 basın afişi ortaya çıktı

Lumia 1520 basın afişi ortaya çıktı

IFA 2013 fuarı tüm hızıyla devam ederken, fuarda ortaya çıkmayan modellerin ilerleyen günlerde bağımsız etkinliklerle boy göstermesi bekleniyor. Bunlardan birisi Nokia Lumia 1520.

6 inçlik boyutuyla Nokia'nın en büyük ekranlı akıllı telefonu olacak Lumia 1520, Microsoft'un da Windows Phone 8 için sunacağı büyük GDR3 güncellemesinin ilk temsilcisi olacak. 

Muhtemelen 26 Eylül'de New York etkinliğinde tanıtılacak olan Lumia 1520, 6 inçlik boyutunun yanında Full HD çözünürlük ve güçlü bir Snapdragon 4 çekirdekli işlemci sunacak. Modelin bir süre önce Lumia 1020 ile yanyana gelmiş bir görseli internette paylaşılmıştı. Sızıntılarıyla ünlü Evleaks, bu kez modelin basın afişini internete sızdırdı.

Modelin tasarımının Lumia 925'i temel aldığı görülürken, arka kısımda yine benzer bir kamera çıkıntısı yer alıyor. İddialar Lumia 1520 modelinin 20MP çözünürlükte bir PureView kamera ile geleceği yönünde.

Full HD çözünürlük nedeniyle oluşan boş alanı WP8 ek bir canlı karo ile dolduruyor. Böylece yanyana 3 büyük karo veya 6 küçük karo dizilebiliyor. Nokia WP8 ile biraz geriden gelmiş olsa da Lumia 1520 modeli ile Galaxy Note 3 ve HTC One Max gibi Phablet modellerini yakalama şansına sahip olacak. Eğer iddialar doğruysa bu noktada kamera sensörü ile rakiplerinden bir adım öne geçmiş de olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2220 kez okundu.
30 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim