Anlık Bildirim

MSI'ın Radeon HD 7870 Hawk modeli görüntülendi

AMD'nin yeni jenerasyondaki en hızlı ekran kartı olan Radeon HD 7970 için hazırladığı Lightning modeliyle tüm dikkatleri üzerine çeken ve benzer bir çalışmayı Nvidia'nın GeForce GTX 680 modeli için de sürdüren MSI, daha düşük maliyetli ekran kartları içinse HAWK tasarımını geliştiriyor. Guru3D sitesi tarafından yayımlanan görsellere bakılırsa yeni nesil ekran kartları arasında MSI'ın HAWK tasarımından nasibini alacak ilk model Radeon HD 7870 olacak.
Detayları hakkında çok fazla bilgi olmayan ekran kartında, referans tasarıma kıyasla geliştirilmiş VRM tasarımına yer verildiği ve daha fazla güç ihtiyacı için ilk defa Radeon HD 7970 Lightning modelinde görülen GPU Reactor modülünün kullanıldığı anlaşılıyor. Profesyonel kullanıcılar için donanımsal voltaj okuma noktalarıyla zenginleştirilen ekran kartının soğutma ihtiyacı ise çift fanlı TwinFrozr 4 soğutucusu ile sağlanıyor. 
İki adet 6pin PCIe güç konnektörü ile donatılan ekran kartında hız aşırtma ile ulaşılacak yüksek saat hızlarında daha iyi stabilite sunabilmek adına yüksek kaliteli komponentlere yer veriliyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine, 1280 paralel işlem birimine ve 80 doku ünitesine sahip olan DirectX 11.1 destekli ekran kartı, Eyefinity ve Crossfire gibi teknolojileri desteklerken, fabrika çıkışı saat hızları hakkında şu an net bir bilgi bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3946 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
radeon, msi ve özel tasarım
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim