Anlık Bildirim

Max Gentlemen, Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu

Max Gentlemen, Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu
The Men Who Wear Many Hats tarafından geliştirilen Max Gentlemen, kısa bir süre önce Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Birden fazla mini oyunu bünyesinde barındıran Max Centlemen'de Score Attack, Challenge ve Wifi Versus olarak adlandırılan 3 farklı oyun modu bulunuyor. Bu modların her birinde 4 farklı mini oyun yer alıyor.

Farklı çevre betimlemelerine sahip olan bu modların ilk ikisinde barmenin getirdiği içkileri kaparak kafamızdaki şapka sayısını arttırmaya çalışıyoruz. Diğer iki mini oyundan ilkinde bir at arabası üzerinde ilerlerken, diğerinde ise bir toptan fırlatılıp uçmaya başladıktan sonra karşımıza çıkan şapkaları toplamaya çalışıyoruz. Tabiki de bu mini oyunların her birinde şapkalarımızı düşürecek engellerle de karşılaşıyoruz.

Oyunun Score Attack modunda daha önceki puanlarımıza, Challenge modunda yapay zekaya, Wifi Versus modunda ise yanı başımızdaki oyunculara karşı mücadele verebiliyoruz. Her şeyin gerçek parayla satıldığı bir dükkana sahip olan oyunda 39 farklı şapka, 13 farklı karakter bulunuyor. Bu arada, daha önce bahsettiğimiz mini oyunlardan ikisinin de ücretli olduğunu belirtelim.

Max Centlemen'in Vahşi Batı temalı iki boyutlu dünyası görsel anlamda pek de iddalı değil. Ancak, dönemini başarıyla yansıtan müzikleri ve basit kontrol şemasıyla dikkatleri üzerine çeken oyun, eğlenceli vakit geçirmemizi sağlıyor. Oyun içi satışlar biraz az olaydı daha iyi olurdu demeden geçemediğimiz oyuna aşağıdaki Appstore ve Google Play bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz. Oyunun masaüstü sürümüne ise, buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim