Anlık Bildirim

Meizu’nun yeni amiral gemi modeli Pro 7’nin önümüzdeki haftalarda tanıtılması beklenirken, model ile ilgili ilginç bir ayrıntı gün yüzüne çıktı. Meizu Pro 7 farklı bir e-ink ekran tasarımı ile dikkat çekmeyi amaçlıyor.

İlginç ayrıntı

Sızdırılan görsellere göre modelin arka kısmında çift kamera modülünün hemen altında bir e-ink ekran yer alıyor. Renksiz yapıdaki şeffaf ekranın cevapsız çağrılar, mesajlar gibi bildirimleri yansıttığı görülüyor. Bu minik ekran böylece kullanıcının sürekli ekran kilidini açmasının ve dolaylı olarak enerji tüketmesinin önüne geçmiş olacak.

Bu tarz ekranların en verimli şekilde kullanıldığını YotaPhone telefonlarında görmüştük. Tamamen e-ink teknolojili arka ekran akıcı bir kullanım tecrübesi sunuyordu. Onun haricinde sektörde bu tarz yapılara pek ilgi gösterilmiyor.

Meizu Pro 7 ile ilgili bilinenler bu kadar. Daha önce cihazın MediaTek’in ilk 10nm sürecindeki 10 çekirdekli yonga seti Helio X30 ile geleceği iddia edilmişti. Böyle bir durumda Meizu Pro 7 dikkat çekici bir telefon haline gelecek.

Diğer taraftan modelde 5.2 inçlik Super AMOLED Full HD ekran, 6GB RAM, 12MP+16MP çözünürlüğünde çift arka kamera, USB 3.1 Tip-C girişi, 3000mAh kapasiteli batarya, Android 7.0 işletim sistemi gibi özelliklerin olabileceği tahmin ediliyor. Şimdilik Meizu Pro 7 tanıtım tarihi ile ilgili net bir açıklama yapılmış değil. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6062 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
meizu, meizu pro 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim