Anlık Bildirim

Metal çerçeveli Samsung Galaxy J5 (2016) görüntülendi

Samsung giriş-orta seviyeye konumlandırdığı Galaxy J ailesine yeni bir üye eklemeye hazırlanıyor. J5 (2016) adıyla gelecek model metal çerçeveleriyle dikkat çekiyor.
Güney Koreli üretici Samsung son yıllarda ürün gamına daha anlaşılır isimler vererek kullanıcıların karşısına çıkıyor. Galaxy J, A ve S gibi her biri farklı segmente hitap eden seriler yaratan üretici bu serileri de yılda bir güncelliyor. Alman bir sızıntı kaynağı ise Galaxy J5 (2016) modeline ait görüntüleri yayınlamış durumda.
Sızıntılarda yeni J5 modelinin özellikle kendi seviyesi için oldukça şık bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Tasarımın yanı sıra malzeme kalitesi konusunda da iyi iş çıkaran üretici metal çerçeveyi de unutmamış. Beklenen özellikler giriş seviyesi olarak sayılsa da malzeme kalitesi ve tasarım orta seviyedeki bir çok cihaza taş çıkaracak seviyede görünüyor.
Galaxy J5 (2016) modelinde beklenen teknik özelliklere baktığımızda 5.2" büyüklüğünde 720P Super AMOLED ekran, Snapdragon 410 çipset, 2 GB sistem belleği, 16 GB dahili depolama alanı ve 13 MP kamera göze çarpıyor. Akıllı telefonun Android 5.1.1 sürümüyle gelmesi bekleniyor, her ne kadar giriş seviyesi olsa da Android 7.0 ön izleme sürümünün yayınladığı bu günlerde daha güncel bir sürüm olan Marshmallow tercih edilebilirdi. 
Arka kapağın çıkarılabilir yapıda olduğunu ve dolayısıyla pilin değiştirilebileceğini de belirtelim. Akıllı telefon beyaz ve altın şeklinde iki renk seçeneğiyle görüntülendi. Çıkış tarihi ve fiyatı henüz gizemini koruyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3907 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy j5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim