Anlık Bildirim

MIT profesörü: Blockchain daha kapsamlı, sınırsız ekonomiye izin verebilir

Massachusetts Institute of Technology (MIT) profesörü Silvio Micali, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, Blockchain'in daha kapsamlı bir ekonomi ortaya koyabileceğini söyledi.
Massachusetts Institute of Technology (MIT) profesörü Silvio Micali:"Blockchain sınırsız bir ekonominin yaratılmasına izin verebilir." dedi.
Micali, daha kapsamlı ve sınırsız bir ekonomi; aynı zamanda güvenlik ve ölçeklenebilirlik sağlamak için eş zamanlı olarak çalışması gereken üç ana Blockchain özelliğini açıkladı. Micali'ye göre yakın zamana kadar, bu üç temel özellikten sadece ikisi aynı anda aynı anda başarılabiliyordu.
Özellikle ölçeklenebilirlik hakkında soru sorulduğunda, Micali, merkezi olmayan bir sistemin, merkezi sistemler tarafından kullanılan teknolojiye ihtiyaç duyduğunu vurguladı.
Blok zincir sistemlerindeki güvenlik ihlalleri hakkında Micali; merkezi sistemlerdeki güvenlik ihlallerini işaret ederek, merkezi olmayan sistemlerin daha güvenli olduğunu işaret etti.
Dünyanın en prestijli üniversitelerin birinde görev yapan Micali, Blockchain sisteminin ekonomik açıdan birçok yenilik getireceğini ve söz konusu teknolojinin sürekli olarak gelişeceğini belirtiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim