Anlık Bildirim

Microsoft, farklı yapısıyla dikkatleri üzerine çeken yeni klavye ve fare modelini duyurdu

Yazılım dünyasının büyük ismi Microsoft, uzun yıllardır yer aldığı donanım sektöründe yeni ve farklı ürünleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Firma bu doğrultuda üst seviye ergonomi isteyen kullanıcılar için kablosuz yapıda geliştirdiği Sculpt Ergonomic Desktop isimli klavye ve Sculpt Ergonomic Mouse isimli fare modellerini resmi olarak duyurdu.
Sayısal tuş takımı bağımsız olarak kullanılabilen, ana yazma bölümünü çok daha doğal ve ergonomik bir kullanım için alışılmadık şekilde ayrı olarak tasarlanan ve "Microsoft Healthy Computing (Microsoft Sağlıklı Bilgisayar)" araştırma merkezinin araştırmaları sonucunda üretilen Sculpt Ergonomic Desktop, geniş bilek dayama bölümüyle de uzun kullanımlar sonucunda bile olumsuz durumlara neden olmuyor. Klavye ile benzer olarak ergonomik açıdan özel olarak hazırlanan Sculpt Ergonomic Mouse fare modeli ise, üzerinde yer alan mavi Windows tuşu ile Windows 8 işletim sisteminin başlangıç ekranına hızlı geçiş imkanı sağlayabiliyor ve farklı tasarım yapıyla dikkat çekiyor.
Önümüzdeki ay resmi olarak satılması beklenen modellerden Sculpt Ergonomic Desktop 129,95$,  Sculpt Ergonomic Mouse fare modeli ise 59,95$ fiyat etiketine sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2510 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, Fare
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim