Anlık Bildirim

Microsoft IntelliMouse oyuncular için geri döndü

Microsoft Pro IntelliMouse adındaki yeni oyuncu faresi geleneksel tasarımı korurken donanım tarafında sıçrama yapıyor. Microsoft Pro IntelliMouse özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Microsoft’un en popüler farelerinden birisi olan IntelliMouse oyuncular için elden geçirilerek yeniden piyasaya sürüldü. Bir süredir Çin’de satışta olan Pro IntelliMouse kablolu oyuncu faresi artık global pazarda da bulunabiliyor.

Microsoft Pro IntelliMouse özellikleri ve fiyatı

Microsoft Pro IntelliMouse oyuncu faresinde 16000DPI hassasiyet değerine sahip bir sensör yer alıyor ve 12000FPS tazeleme oranı sunuyor. Orijinal modeldeki 3200DPI değerine göre oldukça önemli bir iyileşme sayılabilir.

Farenin 5 tuşundan üçü programlanabiliyor. Özellikle espor oyunlarında işe yarayacak. Dış görünüm ise orijinalden çok farklı değil. Biraz daha desenli detaylara yer verilmiş. Bununla birlikte en dikkat çeken kısım çok renkli bir aydınlatmanın arka kısma entegre edilmesi olmuş. Zira son dönemde RGB aydınlatmalı oyuncu fareleri büyük ilgi görmeye başlamıştı. Microsoft Pro IntelliMouse kablolu oyuncu faresi 60$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim