Anlık Bildirim

Microsoft'un Chromium tabanlı yeni tarayıcısının ilk sürümü yakında yayınlanabilir

Microsoft 2018'in sonunda Chromium tabanlı bir tarayıcı geliştirdiğini açıklamıştı. Yeni tarayıcıya ait ilk görüntülerin internete düşmesi önizleme sürümünün yakında yayınlanabileceğini ortaya koydu.
Microsoft, 2018 yılının sonuna doğru Chromium tabanlı yeni bir tarayıcı geliştirdiğini duyurmuştu. Yazılım devinin, Google Chrome ile aynı alt yapıyı kullanan yeni tarayıcısının ilk sürümünü çok yakında yayınlaması bekleniyor ancak şirket bu konuda herhangi bir tarih vermedi.
Son zamanlarda henüz geliştirilme aşamasında olan tarayıcıya ait ilk görüntülerin internete düşmesi ise Chromium tabanlı Edge'in önizleme sürmünün çok yakında kullanıma sunulabileceğini ortaya koydu.

Edge logosu değişmeyecek

Yayınlanan görüntü, Microsoft'un yeni tarayıcısının simgesini değiştirmeyi planlamadığını gösteriyor. Yazılım devi daha önceki ile aynı tasarıma sahip bir logo kullanacak. Canary sürümü için ise sarı renkli bir simge tercih edilecek.
Şirket yeni Chromium tabanlı tarayıcısının ilk sürümünü ne zaman yayınlayacağı konusunda henüz bir bilgi vermedi. Microsoft, 6-8 Mayıs tarihleri arasında Washington’ın Seattle şehrinde düzenleyeceği Build geliştirici konferansında Chromium tabanlı Edge hakkında daha fazla detay paylaşabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim