Anlık Bildirim

Mobil PUBG ve Fornite'a dev rakip: Call of Duty Mobile

Call of Duty Mobile oyunun görselleri sızdırıldı! Yayınlanan görseller arasında, Call of Duty hayranlarının çok sevdiği haritalardan görüntüler de yer aldı. Mobil oyun pazarına güçlü bir rakip geliyor
Mobil oyun pazarına olumlu anlamda ivme kazandıran PUBG Mobile ve Fortnite oyunlarına güçlü bir rakip geliyor. PUBG Mobile’ın geliştiricisi Timi, bu defa Call of Duty Mobile oyunu üzerinde çalışıyor. Oyunun ekran görüntüleri sızdırıldı.

Sızdırılan görsellere göre Call of Duty Mobile’ın grafikleri etkileyici görünüyor. Görsellerdeki haritalar, Black Ops ve Modern Warfare oyunlarından aşina olduğumuz Highrise, Hijacked ve Standoff haritaları.

Oyunda Team Deathmatch gibi modlara ek olarak Battle Royale modu da bulunabilir. Önümüzdeki günlerde konsollara ve PC’ye çıkış yapacak Black Ops 4’ün Battle Royale modu bulunuyor.


Oyunla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi de bulunmuyor. Serinin yeni oyunu 12 Ekim’de çıkacak. 12 Ekim tarihinde Call of Duty Mobile ile ilgili resmi bir açıklama yapılabilir.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19648 kez okundu.
25 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, ios oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim