Anlık Bildirim
 
Başarılı iş adamı kimliğinin yanı sıra çok da iyi bir bilim insanı olması nedeniyle birçok insan tarafından Marvel'ın kurgusal karakteri Tony Stark'a benzetilen Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Pentagon'la gizli bir görüşme yaptı. CNN'in bu konuyu el aldığı "Musk Pentagon'da ne yapıyordu?" başlıklı haberine Twitter üzerinden yanıt veren Elon Musk, "Uçan metal kıyafetle ilgili bir şey..." ifadelerini kullanarak Tony Stark-Elon Musk benzetmesini tekrar akıllara getirdi.

Elon Musk'ın bu ifadeleri kullanırken ne kadar ciddi olduğunu tabi ki henüz bilemiyoruz. Zira bu görüşmeyle ilgili ne Musk tarafından ne de Pentagon'dan detaylı bir açıklama gelmiş değil. Musk'ın açıklamaları aşağıda görmüş olduğunuz tweetle sınırlı kalırken Pentagon ise görüşmenin 'inovasyon'la ilgili olduğunu söylemekle yetindi.

Tesla ve SpaceX ile bir zamanlar imkansız gözüyle bakılan birçok işin altından başarıyla kalkan Elon Musk'ın Mars'ı kolonize etmek gibi çılgınca fikirlerinin de olduğunu düşünürsek tabi Iron Man fikri de çok da uzak görünmüyor. Katıldığı oturumlarda geleceği değişterecek fikirlerinin olduğundan sıklıkla bahseden Musk'ın bir bilim kurgu klasiğini gerçeğe dönüştürme hayallerinin olması da epey olası bir ihtimal.

Amerikan Savunma Bakanlığı'yla sıkı ilişkileri var

Elon Musk hali hazırda Amerikan Savunma Bakanlığı'yla sıkı ilişkiler içerisinde. Musk'ın uzay şirketi SpaceX geçtiğimiz Nisan ayında Hava Kuvvetleri'yle önemli bir anlaşma imzalamıştı. 87.2 milyon dolarık bu anlaşma dahilinde ABD Hava Kuvveleri'ne ait GPS uydularını yörüngeye taşıyacak olan SpaceX'in yeni kontratların da peşinde koştuğu biliniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13029 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, spacex ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim