Anlık Bildirim

Netflix, fast.com isimli internet hız testi servisini hizmete sundu

Netflix yeni internet hız testi sorgulama sitesini kullanıma sundu. Fast.com isimli servis mobil veya geniş bant internet hızınının sade ve reklamsız bir arayüz üzerinden ölçülebilmesini sağlıyor.
Netflix, Çarşamba günü mobil veya geniş bant internet bağlantı hızı kontrol etmek için bir web sitesi hazırladığını duyurdu. Şirket yayınladığı bir blog yazısıyla fast.com adı verilen hizmetin speedtest.net gibi diğer internet bağlantısı ölçüm araçları gibi çalıştığını ifade etti.
Fast.com internet hızı tahminini yapmak için Netflix sunucularından bir dizi indirme gerçekleştiriyor. Aynı zamanda sonuçları karşılaştırmak için kullanıcıları speedtest.net servisinine bağlayabiliyor. Video akışı şirketi ayrıca hangi İnternet Servis Sağlayıcının (ISS) prime-time saatlerde abonelerine en iyi Netflix akış deneyimi sağladığını gösteren bir ISP Hız Endeksi de var.
Netflix daha önce Mayıs ayında abonelerine hücresel bağlantıda yayın izlerken ne kadar veri kullandıkarını kontrol etmelerine yardımcı olacak bir araç sunmuştu. Şirket fast.com servisiyle birlikte internet kullanıcılarına reklamsız, temiz bir arayüz ve basit bir URL ile internet bağlantı hızları hakkında bilgi sağlamayı hedefliyor.
Netflix, fast.com isimli internet hız testi servisini hizmete sundu
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim