Anlık Bildirim

 

Netflix’in sektördeki durumuna ilişkin yeni veriler paylaşıldı. Bu verilere göre yayın platformu her hafta 1 milyar saatlik yayın yapıyor. 2015 senesinde toplamda 42.5 milyar saat yayın yapan Netflix’in yalnızca 1,5 sene içerisinde bu kadar gelişebilmiş olması büyük bir başarı ve bu başarıda Stranger Things, Daredevil gibi orijinal Netflix yapımlarının da kayda değer bir payı var. Paylaşılan bilgilere göre başarıda büyük paya sahip olan isimlerden birisi de ABDli aktör ve yönetmen Adam Sandlers.

2015’in Aralık ayında vizyona giren The Ridiculous 6 ile Netflix’in kadrosuna dahil olan Adam Sandlers, yaklaşık 1,5 sene içerisinde yarım milyardan saatten fazla izlenildi. Verilere göre Netflix kullanıcıları tarafından oldukça sevilen (ve muhtemelen Netflix tarafından da seviliyor) Sandlers, öyle sanıyorum ki aile filmleri sayesinde başarıya ulaştı.

Netflix YouTube’a özeniyor

Netflix’ten farklı olarak yalnızca bir gün içerisinde 1 milyar saat yayın yapan YouTube, Netflix İcra Kurulu Başkanı Reed Hastings’in yaptığı açıklamalara göre yayın platformunun hedefinde bulunuyor. Hastings bir röportaj sırasında YouTube’a özendiklerini dile getirmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim