Anlık Bildirim

Netflix'in Türk dizisi Hakan: Muhafız için ilk uzun fragman yayınlandı

Netflix, Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız için ilk uzun fragmanı yayınladı. İki dakika uzunluğundaki fragmanda diziyle ilgili birçok detayı ilk kez görüyoruz.
Netflix'in merakla beklenen Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız'ın ilk fragmanı nihayet yayınlandı. Önümüzdeki ay izleyicilerle buluşacak olan dizinin ilk görüntüleri alışılagelmiş Türk dizilerinden oldukça farklı görünüyor. İşte iki dakika uzunluğundaki fragman:



Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Hakan: Muhafız, 'The Protector' ismiyle tüm dünyada yayınlanacak. Ulusoy'un Türk bir süper kahramanı canlandırdığı dizi, tılsımlı bir yadigâr tarafından kendisine mistik güçler verilen genç bir adamın İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı mücadelesini anlatacak. Özel efektleri dünyaca ünlü şirket Gradient Effects tarafından hazırlanan diziden Netflix'in beklentileri yüksek.

Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu dizide Çağatay Ulusoy'a eşlik edecek. 14 Aralık'ta yayınlanacak olan Hakan: Muhafız'ın ilk sezonu 10 bölüm, ikinci sezonu ise 8 bölümden oluşacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10598 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, the protector ve
2 etiket daha hakan: muhafız Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim