Anlık Bildirim

Netflix'in Türk süper kahraman dizisi ertelendi

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi The Protector ertelendi. Netflix yetkilileri çekilen bölümleri beğenmeyince erteleme kararı alındı.
Netflix'in geçtiğimiz yıl duyurduğu ilk Türk orijinal dizisi The Protector (Hakan: Muhafız) ertelendi. Geçtiğimiz mart ayında çekimlerine başlanan dizinin eylülde yayınlanması planlanıyordu. Ancak işler pek de beklenildiği gibi gitmedi.

Dizinin ertelenme nedeni olarak Netflix yetkililerinin çekilen bölümleri beğenmemesi gösteriliyor. Can Evrenol tarafından yönetilen dizinin ilk beş bölümü tamamlanıp Netflix'e gönderilmiş. Bu bölümleri izleyen Netflix yöneticileri bazı sahneleri beğenmemiş ve dizinin büyük bir kısmının farklı bir yönetmen altında tekrar çekilmesi kararını almış. Tabi bu kararın ardından dizinin birçok sahnesi de çöpe gitmiş.

Ertelemenin ardından Hakan: Muhafız'ın tam olarak ne zaman yayınlanacağı şu an için belli değil. Ancak Netflix, dizinin bu yıl sona ermeden yayınlanmasını istiyor.

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Hakan: Muhafız, 'The Protector' ismiyle tüm dünyada yayınlanacak. Ulusoy'un Türk bir süper kahramanı canlandırdığı dizi, özel güçlere sahip olduğunu keşfeden genç bir adamın İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı mücadelesini anlatacak. Özel efektleri dünyaca ünlü şirket Gradient Effects tarafından hazırlanan dizi bakalım beklentileri karşılayabilecek mi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15178 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, the protector ve
2 etiket daha hakan: muhafız Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim