Anlık Bildirim

Netflix'ten Osmanlı dizisi: Ottoman Rising

Netflix, Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatacak altı bölümlük mini dizi Ottoman Rising'e resmi onayı verdi. Dizi belgesel ve drama türlerini bir araya getirecek.
Dünyanın dört bir yanından izleyicilerin ilgisini çekecek orijinal içerikler üretmeye devam eden Netflix, yeni projesi için Osmanlı tarihine yöneliyor. Online içerik devi, belgesel ve drama türlerini bir araya getirecek yarı belgesel dizi (döküdrama) Ottoman Rising'e resmi onayı verdi.
Altı bölümden oluşacak bir mini dizi olacak Ottoman Rising, Fatih Sultan Mehmet'in hikayesini anlatacak. Hem belgesel hem de kurgusal sahneler içerecek dizi; II. Mehmet'in 13 yaşında tahta geçmesinden İstanbul'u fethine uzanan inanılmaz hikayesini anlatacak.
Yapımcılığını STX Entertainment (Molly's Game, The Edge of Seventeen) ve Karga Seven Pictures'ın üstlendiği Ottoman Rising'in çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacak.
Dizinin Netflix dışındaki yayın haklarını elinde bulunduran STX Entertainment, sadece Türkiye'de değil Asya ve Latin Amerika ülkelerinde de ilgi görmesi beklenen Ottoman Rising'i Çin ve Türkiye'de klasik yollardan da yayımlamayı planlıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25921 kez okundu.
33 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, diziler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim