Anlık Bildirim

New York'daki yeni yıl kutlamaları hafriyat kamyonlarıyla korunacak

Her yıl geleneksel olarak yıl başını kutlamalarının gerçekleştiği New York'daki Times Meydanı bu sene Avrupa'da yaşanan terör saldırıları sonrası ekstra güvenlik olarak kamyonlar ile korunacak.
Fransa ve Almanya'da kamyonları kalabalığın üzerine sürülerek yapılan terör saldırıları can kayıplarına neden olmuştu, yeni yıl kutlamaları öncesi New York şehri bu tarz durumlar yaşanmaması için ekstra önlemler almış durumda.
Bu yıl Times Meydanı'nda kutlamaya gidenler, ikonik alana giden yolların tamamını, ağırlığı 30 tona yaklaşan ağzına kadar kumla dolu kamyonlar tarafından engellenmiş bulacaklar. Bu taktik ilk kez uygulanmazken, öncesinde Macy's Şükran Günü Yürüşünde ve seçimler sonrası Trump kulesinin korunmasında kullanılmıştı.
700 araca yaklaşan filodan 65 kamyonun kullanılacağı kutlamalarda, kamyonlara ek 7.000 NYPD polis memuru görev alacak. Önlemlerle ilgili New York Times'a konuşan NYPD Komiseri James P. O’Neill dünyanın en güvenli meydanlarından biri olarak belirttiği meydanda güvenliğin en üst düzeyde olduğunu ve sıkıntısız bir etkinlik gerçekleşeceğini belirtiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4759 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
new york, kamyon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim