Anlık Bildirim

Nexus 4'ün tasarımında ufak tefek bazı değişiklikler gerçekleşti

Nexus 4'ün tasarımında ufak tefek bazı değişiklikler gerçekleşti
Google'ın LG ile yaptığı ortak çalışmanın sonucunda karşımıza çıkan Nexus 4, çeşitli değişikliklerle yeniden kullanıcıların beğenisine sunulmaya başlandı.

Tasarımsal alandaki bu değişiklikler genel olarak çokta göze batmasa da detaya inildiğinde fark edilebiliyor. Söz konusu değişikliklerle birlikte geçtiğimiz yılın sonbahar aylarından piyasaya sürülen Nexus 4'ten farklı olarak yeni seri, daha küçük bir kamera ve arka kısmında yuvarlak çıkıntılarla gelmiş durumda. Kameradaki bu küçülmenin cihazın fotoğraf kalitesini olumsuz yönde etkilemeyeceği söylenirken; arka kısma eklenen yuvarlak çıkıntının hoparlörden daha iyi ses alınabilmesini sağlamak ve cam arka yüzeyi korumak için eklendiği düşünülüyor.

Söz konusu değişiklerle ilgini Google cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmezken, bazı tasarımsal farklılıklar içeren yeni serinin bu sıralar cihaz siparişi veren kullanıcılara gönderildiği tahmin ediliyor. 
Dipnot: Nexus 4'ün arka panelinde herhangi bir tasarımsal değişiklik olmamıştır. Görselde görünen karbon fiber tasarımı, kullanıcının sonradan eklediği bir koruma önlemidir. Haberde bahsi geçen değişiklikler galeride gösterilmektedir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1593 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, nexus 4 ve google
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim