Anlık Bildirim

Nokia 8 ve Nokia 9'un tasarımları ortaya çıktı

İnternete sızdırılan Nokia 8 ve Nokia 9 taslak çizimleri akıllı telefonların göz kamaştıran tasarımlarını açığa çıkardı. Özellikle premium model Nokia 9 estetik açıdan Galaxy S8'le yarışacağa benziyor
HMD Global'in yeni Nokia markalı akıllı telefonlarının bu yılın ilerleyen zamanlarında, özellikle ikinci çeyrek sonuna kadar duyurması bekleniyor. Bu akıllı telefonlardan bir tanesi, Nokia 8 ile birlikte piyasaya sürülecek olan premium Nokia 9 olacak.
NPU tarafından sızdırılmış Nokia 8 ve Nokia 9 çizimleri yaklaşmakta olan akıllı telefonlar hakkında ilginç ayrıntıları ortaya koyuyor. Yayınlanan görsellerin gerçek olduğuna dair herhangi bir garanti yok. Yani yaklaşmakta olan akıllı telefonlar lansman sırasında farklı bir tasarımla karşımıza çıkabilir.
Taslak çizimler, arkadaki dikey çift kamera kurulumuyla birlikte ince çerçeveleri ve neredeyse kenardan kenara ekran tasarımını gösteriyor. Parmak izi tarayıcısı Nokia 9 ekranının altında bulunan home butonunun içinde yer alırken biyometrik okuyucu Nokia 9'daki ekranının altına gömülmüş olarak gelebilir.

Nokia 9: Küçük çerçeveler ve olası iris tarayıcı

Nokia 9 eskizleri, cihazda küçük çerçevelerle birlikte bir iris tarayıcının olabileceğini gösteriyor. Söylentilere göre Nokia 9'un, 1440x2560 piksel çözünürlüğe sahip 5.5 inç bir ekranı ve yaklaşık 699 dolarlık bir fiyat etiketi olacak.
Cihazda 8 çekirdekli 2.5GHz CPU ve Adreno 540 grafik işlemci ünitesi içeren Qualcomm Snapdragon 835 platformunu görebiliriz. Ayrıca RAM kapasitesinin 6GB'a ulaşabileceği ve 128GB dahili belleğe sahip olabileceği söyleniyor. Nokia 9'un arka kısmında 22.1MP çift kamera kurulumu yer alırken önde 12MP'lik bir selfie kamerası olacak.
Batarya konusuna gelecek olursak, cihazın 3.800mAh kapasiteli bir pilden güç alacağı söyleniyor. Ayrıca kutudan Android 7.1 Nougat'la çıkacak. Nokia 9'un suya ve toza karşı koruma için IP68 sertifikasına sahip olabileceği söyleniyor. Ayrıca cihazda 3D yakalama ve düşük gecikme süresi ile Nokia'nın OZO Audio ses teknolojisini de görebiliriz.
Nokia 8 ve Nokia 9'un ikinci çeyrek sonuna kadar duyurulması beklenirken cihazların daha sonra tanıtılacağı belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11433 kez okundu.
46 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
çizim, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim