Anlık Bildirim
 
Yeşil ekip son sürücüsüyle AMD’nin ekran kartlarının yıllardır desteklediği özelliği kendi modellerinde de desteklemeye başladı. 30 bit renk desteği şu ana dek Nvidia kanadında sadece Quadro çözümlerinin desteklediği bir özellik olarak karşımıza çıkıyordu.

GeForce Studio Driver 431.70 WHQL 

Nvidia’nın GeForce serisi modelleri bugüne kadar her piksel için 16.7 milyon renk üretebiliyorlardı. Yeni yayınlanan GeForce Studio Driver 431.70 WHQL ile birlikte artık normal kartlar da her pikselde 1 milyarın üzerinde renk sunabilecekler.
Nvidia kullanıcıları için güzel bir gelişme olarak kayda geçen yenilik kırmızı ekibin modellerini kullananların yıllardır deneyimleyebildiği bir durumdu. 30 bit renk desteğini kullanabilmeniz için Game Ready sürücüleri yerine Studio Driver başlığı altında yayınlanan yazılımının sisteminizde kurulu olması gerektiğini de not düşelim.
Hatırlayacağınız üzere Nvidia geçtiğimiz mart ayında Quadro modellerini almaya gücü yetmeyen ancak bazı özelliklere de ihtiyacı olan kullanıcıları için sürücülerini ikiye ayırmıştı. Stüdyo sürücüleri sayesinde kartınızın çeşitli üreticilik odaklı yazılımlarda kartınızdan maksimum performans elde edebiliyorsunuz.
30 bit renk derinliğinin faydası ise renk geçişlerinde bantlaşmanın oluşmaması şeklinde özetlenebilir. Böylelikle renkler arasında daha akıcı bir görsel elde edilebilecek. Diğer taraftan yeni sürücünün Magix VEGAS Pro v17, Autodesk Arnold, Allegorithmic Substance Painter 2019.2, Blender 2.80, Cinema 4D R21, ve Otoy Octane Render 2019.2 için çeşitli optimizasyonlar içerdiğini de aktaralım. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8328 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
geforce studio driver 431.70 whql, 30 bit renk derinliği ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim