Anlık Bildirim

Oculus Rift'e sisteminiz hazır mı?

Facebook'un sahibi olduğu popüler bağış platformu Kickstarter destekli sanal gerçeklik başlığı Oculus Rift, tam performansı çalışmak için güzel bir bilgisayara ihtiyaç duyuyor.
Geçtiğimiz günlerde açıklanan 600$'lık resmi satış fiyatı ile birçok kişiyi üzen popüler sanal gerçeklik başlığı Oculus Rift, bildiğiniz gibi çalışmak için oldukça güçlü bir sisteme ihtiyaç duyuyor. Oculus VR'ın yeni aracı ise sisteminizi bu açından değerlendiriyor.
Ön sipariş üzerinden satın alındığı taktirde 28 Mayıs tarihinde dağıtıma çıkacak olan Oculus Rift, şirket CEO'su Palmer Luckey'in en son açıklamasına göre 2016 yılı içerisinde tam 100 adet oyun kazanacak ve bu oyunlar ile başlığı tam performansıyla deneyimlemek için güzel bir Windows sistem gerekecek.
Oculus VR'ın ön sipariş sayfasına eklediği bir Windows yazılımı ise sisteminizi ölçerek başlık için yeterli güce sahip olup olmadığını gözler önüne seriyor. 5MB'lık boyutu bulunan yazılım, düşük görülen donanımlar için tavsiyede bulunuyor ve direkt olarak yazılım üzerinden Oculus Rift uyumlu bilgisayar siparişi verilebiliyor.
Oculus Rift için tavsiye edilen bilgisayar donanımları ise şu şekilde sıralanırken, test yazılımı ise burada yer alıyor.
  • NVIDIA GTX 970 / AMD 290 eşdeğeri ya da daha iyisi
  • Intel i5-4590 eşdeğeri ya da daha iyisi
  • 8GB'dan fazla bellek
  • HDMI 1.3 video çıkış desteği
  • 3 adet USB 3.0 bir adet USB 2.0 (Tüm kontrolcüler takılı iken)
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6489 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sistem, Donanım Bileşenleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim