Anlık Bildirim

Opel'i bünyesine katan PSA Group şimdi de Jaguar Land Rover'ı satın almak istiyor

Yayınlanan yeni bir rapor iki yıl önce Opel'i bünyesine katan PSA Group'un bu kez gözünü Jaguar Land Rover'a diktiğini gösteriyor. İki şirket yöneticilerinin satışı değerlendirdikleri iddia edildi.
Fransız otomobil üreticisi PSA Group, iki yıl önce Opel ve Vauxhall'u General Motors'dan satın alarak büyük bir sıçrama yapmıştı. Görünüşe bakılırsa şirket bununla yetinmeyecek. Yeni bir rapor, PSA Group'un Jaguar Land Rover'ı satın almakla ilgilendiğini iddia ediyor.
The Guardian kaynaklı habere göre Jaguar Land Rover'ın (JLR) sahibi olan Hindistan merkezli Tata, şirketin son mali performansından memnun değil. Gelen bilgiler PSA ve JLR'deki üst düzey yöneticilerin, satışın potansiyel getirilerini detaylandıran bir “satış sonrası entegrasyon belgesini” değerlendirdikleri yönünde.

PSA Group: Acelemiz yok

Tata ise İngiliz lüks markasını satacağı yönündeki iddiaları reddeden bir bildiri yayınladı. Ancak bu durum PSA'nın Jaguar Land Rover'ı bünyesine katmak istediği gerçeğini değiştirmiyor.
PSA kanadından yapılan açıklamada ise şirketin uzun vadeli "değer yaratacak" tüm fırsatlara açık olduğu belirtildi. Fransız otomobil üreticisi satın alım için şu anda herhangi bir "acelesinin olmadığını" da ekledi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6088 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, jaguar ve
3 etiket daha land rover tata psa group
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim