Anlık Bildirim

Open Garden, 2 milyon indirme sayısını geçerken, Android uygulamasını da güncelledi

Günümüzde çoğu Android telefonunda WiFi veya hücresel bağlantı yanında hücresel bağlantıyı diğer cihazlara paylaştırabilen hotspot özelliği bulunmakta. Böylece internet erişimi diğer cihazlara paylaştırılabiliyor. Open Garden ise bu özelliği temel alarak sürekli bağlantı imkanı sunuyor.

Yüklü olduğu cihazları birbirine bağlayarak bir ağ meydana getiren Open Garden, en verimli internet bağlantısı hangi cihaz üzerindeyse ağın internet ihtiyacını bu cihazdan karşılıyor. Eğer cihazın bağlantısı kesilirse bu kez ağdaki diğer internet erişimi olan cihaz üzerinden bağlantıyı sağlıyor. Böylece hiç kopmadan ağ içerisinde internet erişimi sağlanmış oluyor. Eğer WiFi ağı varsa uygulama cihazın WiFi üzerinden internete bağlanmasını da sağlıyor.

Open Garden 2 milyon dolarlık yatırımın ardından Android, PC ve Mac uygulamasını 2.0 sürümüne güncelledi. Güncelleme ile uygulama WiFi hotspot’lar ve 4G baz istasyonları dahil mevcut tüm internet sinyallerini tarıyor ve en verimli ve güçlü internet bağlantısını sunmaya çalışıyor.


Open Garden, 2 milyon indirme sayısını geçerken, Android uygulamasını da güncelledi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim