Anlık Bildirim

Oppo Find serisi geri dönüyor

Oppo’nun unutulan Find akıllı telefon serisi yeniden geri dönüşe hazırlanıyor. Firma Oppo Find X ismini tescil ettirmiş durumda. Bu bakımdan yakın zamanda bir tanıtım olabilir.

Çinli Oppo firmasının akıllı telefon dünyasında tanınmasını sağlayan Find amiral gemi serisinden uzun süredir ses seda çıkmıyordu. Marka yeniden pazara dönemin hazırlıklarını yapıyor.

Oppo Find X özellikleri

Son olarak 2014 yılında Oppo Find 7 modelini veren seri, firmanın daha çok orta ve üst seviyeye yönelme stratejisi gereği rafa kalkmıştı. Geçtiğimiz hafta Oppo Find X adıyla yapılan tescil başvurusu firmanın markayı yeniden canlandırmak istediğini gösteriyor.

Aslında 2015 sonlarında pazar Oppo Find 9 modeli beklentisi içerisine girmişti. 2016 yılına kadar ses çıkmayınca da ümitler kesilmişti. Oppo Find X bu bakımdan seriyi devam ettirecek gibi görünüyor.

Oppo Find X neler sunacak şimdilik bilinmiyor ancak amiral gemisi sınıfında olacağı kesin. Bu bakımdan Snapdragon 845, 6GB/8GB RAM, AMOLED ekran, çift arka kamera gibi özellikler beklemek yanlış olmayacaktır.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim