Anlık Bildirim

Oppo’nun yeni kızaklı telefonu böyle görünecek

Oppo’nun kızak mekanizmalı yeni bir telefon geliştirdiği biliniyordu. Bugün modele ait patent sayfasına, cihazın renkli görselleri eklendi. Teknik özellikleri ise hala belirsiz.
Oppo’nun yeni kızaklı telefonu böyle görünecek Tam Boyutta Gör
Sürekli farklı tasarımlar deneyen Oppo, yeni bir kızaklı telefon hazırlığında olabilir. Geçtiğimiz aylarda patenti ortaya çıkan isimsiz cihaz bunu bizlere göstermişti. Bugün ise patent içerisine cihazın renkli görselleri eklendi. Böylece tasarımı her yanıyla ortaya çıkmış oldu.

Bu sefer arka kamera sürekli açık

Hatırlarsanız Oppo için kızaklı mekanizma yeni bir şey değil. Oppo Find X modeli de bu mekanizmaya sahipti. Kızağı açtığınızda hem arka kamera hem de ön kamera ortaya çıkıyordu. Kızak kapalıyken cihazın tüm kameraları işlevsizdi. Ancak tamamen çerçevesiz ekranıyla, çıktığı dönemde oldukça ses getirdi.

Oppo’nun yeni kızaklı telefonu böyle görünecek Tam Boyutta Gör

Patentte görülen yeni model, benzeri bir mekanizmaya sahip. Bu sefer kayan mekanizmanın üstüne yerleştirilen arka kamera sürekli açıkta. Böylece sadece ön kamerayı kullanmak için kızağı açmanız gerecek. Kızak açıldığında arka tarafta V harfine benzeyen bir açıklık oluşuyor. Geçtiğimiz haftalarda firmanın Oppo Find Y ismini tescillediğini görmüştük. Bu kızak açıklığı Y harfine de gönderme olabilir.

Cihazın teknik detayları şimdilik belirsiz. Sadece herhangi bir parmak izi sensörü görmediğimiz için ekran üzerinden parmak izi sensörü olacağından bahsedebiliriz. Hakkında daha fazla detay gelmeye başladığına göre yakında bazı donanım özellikleri ortaya çıkmaya başlayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6947 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
telefon, oppo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim